Στην Marras Furniture συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα για να προσφέρουμε εξαιρετικές ποιότητας επαγγελματικά έπιπλα και ξύλινες κατασκευές που θα ξεχωρίσουν. Δημιουργούμε με βάση τα σχέδια που μας δίνετε, αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε. Το συνεργείο μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες που δουλεύουν το ξύλο με αγάπη και μεράκι κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια, αγαπούν την δουλειά τους και είναι άξιοι να κατασκευάσουν τα πιο περίτεχνα σχέδια.
Η Marras Furniture είναι η εξέλιξη του επιπλοποιείου “Μάρρας”, όπου ο πατέρας Μάρρας Παντελής δημιούργησε και λειτούργησε ακούραστα επί 40 χρόνια, επιπλώνοντας πολλά σπίτια, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους στην Β. Ελλάδα. Τα τελευταία 15 έτη, ο Μάρρας Νικόλαος, ο γιος του, εργαζόταν μαζί του σας επιπλοποιός δουλεύοντας σε όλες τις μηχανές και τις κατασκευές του πατέρα του. Έτσι το 2009 ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του κατάφερε να ανανεώσει την επιχείρηση και να την οδηγήσει προς την κατασκευή επαγγελματικών επίπλων, πράγμα που ισχύει και σήμερα.
Τον Ιούλιο του 2018 η εταιρία άλλαξε εταιρική μορφή. Η επωνυμία της εταιρείας από τότε είναι: ΜΑΡΡΑΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Η έδρα της βρίσκεται στην οδό ΔΙΑΛΟΓΗΣ 8 στο Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκης με Τ.Κ. 54628.
Την ίδια περίοδο μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1500τ.μ., με στεγασμένους χώρους 750τ.μ. επενδύοντας ταυτόχρονα σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Μοναδικός διαχειριστής και εκπρόσωπος της εταιρείας πλέον είναι ο Μάρρας Νικόλαος με ΑΦΜ: 124577150. Η εταιρεία είναι καταχωρημένη στο γενικό μητρώο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με αριθμό: 147026605000.
Στόχος της Marras Furnitures είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του πελάτη ενώ παράλληλα να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και να εμπλέκεται με καινοτόμες ξυλουργικές εργασίες.

Οι Πελάτες μας

Τα έργα μας έχουν κατασκευαστεί για τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα!