Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα για να προσφέρουμε εξαιρετικές ποιότητας επαγγελματικά έπιπλα και ξύλινες κατασκευές που θα ξεχωρίσουν. Δημιουργούμε με βάση τα σχέδια που μας δίνετε, αναπαλαιώνουμε, επισκευάζουμε. Το συνεργείο μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες που δουλεύουν το ξύλο με αγάπη και μεράκι κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια.

Επαγγελματικοί χώροι

Η Marras Furnitures, συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές και εταιρίες που επιθυμούν να κατασκευάσουν έπιπλα για την λειτουργία του χώρου τους. Εξοπλισμός ξενοδοχείων, κατασκευή ερμαρίων, γραφείων, reception, bars, ντουλαπών και συρταριών, όπως και εξοπλισμός φαρμακείων. Ετοιμάζουμε τα έπιπλά σας όπως τα έχετε φανταστεί και όπως ακριβώς σας βολεύουν για να διατηρήσετε την λειτουργικότητα που απαιτείται.

Τράπεζες

Η πολυετής συνεργασία μας με όλες τις τράπεζες στην Ελληνική Επικράτεια, μας έχει καταστήσει μια από τις πιο έμπιστες εταιρίες επίπλωσης τραπεζικών καταστημάτων. Ξέρουμε τις ανάγκες μιας τράπεζας, δουλεύουμε με άμεσους χρόνους παράδοσης, και συνεργαζόμαστε άρτια με όλα τα τεχνικά συνεργεία που απαιτούνται για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση μιας τράπεζας.

Εκθεσιακά Περίπτερα

Η Marras Furniture έχει δημιουργήσει κατασκευές για εκθεσιακά περίπτερα σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Οι κατασκευές μας βασίζονται στην κομψότητα και την στιβαρότητα του ξύλου και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει εκθέτες και επισκέπτες. Ζητήστε μας να σας δώσουμε ιδέες για να κατασκευάσουμε μαζί ένα περίπτερο που θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών σας.

Stands

Τα Stands της Marras Furnitures θεωρούνται κοσμήματα! Εντυπωσιάζουν το κοινό και προσδίδουν υπεραξία στα προϊόντα που προβάλετε. Όλα τα stands κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζετε. Στην Marras Furnitures μπορούμε να κατασκευάσουμε σε πολύ μικρό χρόνο μεγάλη ποσότητα stands, και να προλάβουμε όποια προθεσμία μας θέσετε! Τα Stands που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία τους και τη μεταφορά τους σε όποια χώρα του κόσμου θέλετε.

Έπιπλα σπιτιού

Σε ένα κόσμο γεμάτο με φθηνοπράγματα για το σπίτι, εμείς επιλέγουμε την παραγωγή εκλεκτών επίπλων, με στόχο το κάθε κομμάτι να είναι ξεχωριστό και μη αντιγράψιμο. Είναι σίγουρο λοιπόν, πως το κάθε έπιπλο που κατασκευάζεται από την Marras Furniture θα κρατήσει για πάντα και δεν θα το δείτε σε κανένα άλλο σπίτι.

Ενεργειακή αναβάθμιση Κουφωμάτων

Στην Marras Furnitures Design, αναβαθμίζουμε το παλιό και παραδοσιακό σας ξύλινο κούφωμα, σε ξύλινα κουφώματα ανώτερης ενεργειακής κλάσης διατηρώντας την ομορφιά του κλασικού. Αν έχετε στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο παλιά ξύλινα κουφώματα ελάτε να συζητήσουμε τον τρόπο που θα κερδίσετε χρήματα από την αναβάθμισή τους.